Transformerende Breathwork

Vidste du godt, at du trækker vejret ca. 20.000 gange i døgnet?

Ved du også hvor mange gange du trækker vejret bevidst om dagen? Eller mon du trækker vejret ubevidst, for det sker jo automatisk, i hvert fald så længe vi er i live. Men vi lever også i en hverdag hvor det går stærkt, hamsterhjulet ruller, og for at følge med, “ryger” bevidstheden nogle gange hurtigere end vi selv kan følge med, for ellers når vi ikke ALT det vi skal i hverdagen.

Hvad sker der, når vi trækker vejret i 75 minutter og hvad får du ud af det?

Lad mig sætte et par ord på, hvad jeg oplever igennem en transformerende Breathwork session.
 
De første gange, var det for mig virkelig mindblowing, ved godt det kan lyde en smule vildt, men fordi jeg har brugt mange år på at forsøge at kontrollere så meget omkring mig, havde jeg virkelig svært ved at slippe min egen kontrol, og da mine læber begyndte at summe, mine fingre sitrede, og mine ben være urolige, ville jeg ud af den følelse, for det første indtryk var at jeg mistede kontrollen! 
 
Men eftersom jeg lå helt alene, måtte jeg virkelig grave nogle ressourcer op i mig selv og overgive mig i tillid!
 
Jeg ville have ønsket at jeg selv var blevet guidet i den situation. 
 
MEN Jeg overlevede – og det vilde var, den ro, den fred, den stilhed jeg oplevede efterfølgende. 
 
Min frygt var væk og der var stilhed. 

Det var nærmest som en psykedelisk rejse, men bare med åndedrættet, og det vakte virkelig min interesse for hvad åndedrættet kan.

Skal du med næste gang vi afholder en Transformerende Breathwork?

Selvopdagelse og transformation gennem åndedrættet

Så når jeg i de sidste 12 måneder har stået og guidet i det transformerende åndedræt, har det været et spændende, kærligt og inspirerende rum at være i. At se mennesker give slip på frygt, angst, oplevelser de gerne ville have været foruden, at lade kontrollen være kontrol, i hvert fald et stykke tid, og se hvordan folk har givet slip på forskellige temaer, mennesker de selv har såret eller er blevet såret af, opleve en selvkærlighed i stedet for at søge anerkendelsen ude fra. Listen kunne være meget længere. men det er det mest taknemmelige rum for mig at være i. Jeg håber det giver dig et billede af hvad BREATHWORK kan,ellers er du altid velkommen til at række ud til mig.
 
Namaste,
– Mikael

Kommer snart...

Snart vil det være muligt at købe adgang til Transformerende Breathwork sessioner direkte fra siden her.